Mentaal Afslanken

Afslanken, afvallen en willen eten

Wat je natuurlijk wel weet, soms een beetje wil vergeten is dat alles wat je eet door je lichaam wordt verwerkt. Eet je teveel kom je aan, eet je minder en doe je aan beweging val je af. Je moet het bewegen wel leuk vinden anders ga je dit met tegenzin doen.

Wat zo moeilijk is aan het afvallen is dat je toch het gevoel blijft houden te willen eten. Een vaak niet te onderdrukken gevoelsmonster. Het is een hele strijd om enkele kilo’s lichter te wegen. Mede door het gebruik van Aminozuren ben ik op de goede weg terecht gekomen. Natuurlijk was er meer voor nodig dan Aminozuren alleen.

Mijn aangeleerde gewoontes

In mijn hersenen lag een vast patroon van wat ik at en dronk helemaal vast. Het is heel moeilijk om af te wijken van dit vaste patroon. Eten en drinken gaat vaak automatisch en het zijn ingesleten gewoontes. Als je even niet oplet val je heel snel weer terug in je oude gewoontes.

Het begint vaak dan toch met dat ene glaasje wijn of die ene bitterbal, het stukje kaas wat geen kwaad kan. En voor je het weet zijn daar weer je aangeleerde gewoontes en kost het zoveel om dit voor de zoveelste maal weer op te pakken. En dan is daar het oude gevoel van willen eten en je daar happy bij voelen.

Light producten willen eten en afvallen is een illusie

Kan ik dan nooit meer iets lekkers eten? Net als veel mensen heb ik het een tijd gezocht in light producten. Het is ons door fabrikanten verteld dat halfvolle of magere producten minder vet bevatten. Dus als je deze light producten gaat eten krijg je het gevoel dat het mag. Je neemt er meer van, smeert dikker op je boterham en zo gebruik je veel meer dan je eigenlijk zou willen. Waarom zijn light producten een illusie? Er zit namelijk veel meer suiker in dan de gewone producten. Wat een ellende.

Waar ik ook vaak tegenaan ben gelopen zijn de artikelen op internet, kranten of in de magazines dikwijls ondersteund door wetenschappelijke argumenten. Herkenbaar zijn dat je geen ontbijt kan overslaan, elke dag moet eten volgens de schijf van vijf, twee liter water moet drinken. Kortom door dit te volgen en toe te passen was ik zo weer van mijn padje af.

Het mentale dieetplan leert je bewust te kiezen

Wat ik naast Aminozuren heb gevonden is het mentale dieetplan. Door het mentale dieet plan heb ik geleerd bewust te kiezen. Ik zag in dat mijn eet en drinkgedrag onbewust verloopt. Na verloop van tijd keerde mijn oude eetgedrag van eten en drinken weer terug en hup de kilo’s ook. Het oude gedrag zat veel sterker in mijn geheugen dan het zoveelste dieet. Geen houden meer aan.

Ik zag in dat ik beter mijn gedachten in een andere richting kon leiden dan mijn eet gedrag. Het mentale dieetplan leert je bewust te worden van je eetgedrag en het omgaan met eten en/of problemen. Iets waar ik superblij mee ben is dat ik geleerd heb om te gaan met trek en pas te eten als ik echt honger heb. Dat is best lastig want als je trek hebt is er altijd wel iets eetbaars te vinden in huis. Met het mentale dieetplan heb ik bewust geleerd te gaan van maaltijd naar maaltijd zonder tussendoor te snoepen.


Wat is het Mentale Dieet Plan?
Het Mentale Dieet Plan is een product van Katja Callens. Katja heeft met haar Mentale Dieet plan een baanbrekende methode ontwikkeld waardoor ook jij makkelijk en simpel kan afslanken.

Afslanken Zonder Dieet?
Het Mentale Dieet Plan is geen dieet, het is een mentale methode waardoor jij anders naar eten gaat kijken. Hierdoor verander je je eetpatroon waardoor jouw lichaam op een andere manier gaat reageren. Afslanken zonder dieet dus!

Hoe werkt het?
Het plan is samengebracht in een e-book. Dat wil zeggen, je ontvangt een pdf bestand die je op je computer kan openen en dan kan volgen. Omdat jij ook je emailadres achterlaat zal Katja jou gaan ondersteunen met jouw mentale afslanken. Je ontvangt keer op keer e-mailtjes die jou er weer op wijzen waar jij mee bezig bent. Een e-mailcoaching zou je het dus kunnen noemen!

De schrijver heeft diverse producten op de markt gebracht die jou helpen in jouw strijd naar een mooier en slanker lichaam. Deze gaan we hier op afslanken zonder dieet behandelen.

Mentaal afslanken
Gegarandeerd afslanken
Meer informatie over Mentaal Afslanken